Rullskidsträning

Varje torsdag 19:00 från den 1 Augusti fram till den 3 oktober kör vi 10 exklusiva rullskidsträningar på Djurgården. Kursen passar dig som verkligen vill utveckla din teknik på rullskidor samtidigt som du lär dig köra intervaller på rullskidor för att du ska optimalt utvecklas till en bättre skidåkare i en liten grupp. 

Passen är ca 1 timme och 15 minuter och inledes alltid med uppvärmning, teknikgenomgång och avslutande varierande intervaller på rullskidor.

Kursen passar dig som tänker åka ett längdskidlopp i vinter och vill förbereda dig optimalt inför kommande lopp. Under kursen får du möjlighet att bli  filmad av jonas som hjäler till att göra en vidoanalys på din rullskidsteknik samt hjälper dig att diskutera fram en träningsplan för att du ska kunna ta nästa steg som skidåkare. Majoriten av passen samalas vi vid parkeringen vid Resturang Ulla Winblad på djurgårsön, samlingsplatsen kan ändras och medelas innan träningen.

Pris för hela kursen:

3000 kronor / max ca 10  platser för att alla ska få möjligheten att få indeviduell feedback. 

 (OBS) En viss förkunskap krävs för att delta, tex krävs det att du kan bromsa och behärskar någorlunda balans. om du känner dig osäker på rullskidor rekomenderar vi att du bokar en privatrullskidslektion med jonas Böhlmark för att du ska lära dig grunderna! Vi rekomenderar refläxsväst för allas säkerhet. All träning sker på egen risk.


(På bilden ser du Jonas Böhlmark leda Vasaloppet) 

"Längdskidstränaren  Jonas Böhlmark"- Jonas brinner för att hjälpa nybörjare till elitmotionärer att utvecklas som längdskidåkare. Jonas gör alltid det lilla extra för att varje indevid ska få opptimal utveckling i sin egen träning" / Isabelle Andreasson