Rullskidsträning med Jonas Böhlmark

Varje onsdag kl. 19:00 med start den 28:e augusti fram tills den 29:e oktober håller vi rullskidskurs om 10 gånger på Årstafältet i Stockholm.


Vill du ta nästa kliv i din rullskidsåkning? 
...eller är du helt nybörjare och vill komma igång?


Varför och för vem? Kursen passar dig som verkligen vill utveckla din teknik på rullskidor samtidigt som du lär dig köra intervaller på rullskidor för att du ska kunna utvecklas optimalt till en bättre skidåkare i en liten rullskidsgrupp (OBS! begränsat antal åkare).

Kursen passar dig som tänker åka ett längdskidlopp i vinter och vill förbereda dig optimalt inför kommande lopp. Under kursen får du möjlighet att bli filmad av Jonas som hjälper till att göra en videoanalys på din rullskidsteknik samt hjälper dig att diskutera fram en träningsplan för att du ska kunna ta nästa steg som skidåkare. 

Hur? De 10 passen är ca 1 timme och 15 minuter långa och inledes alltid med uppvärmning följt av teknikgenomgång och avslutas med varierande intervaller på rullskidor oavsett nivå. 

Var? Vi samlas på  cykelbanan på årstafältet högst upp i häst skon. Vi skickar ut exakt plats info

Pris för hela rullskidsursen: 2500 kronor
Begränsat antalet platser för att åkare ska få mer personlig coaching. 

Vad krävs? Ingen förkunskap krävs för att delta. Vi kommer att anpassa träningen efter allas nivå och ge indviduella tips hur du kan bli en bättre skidåkare. Vi rekommenderar dig att använda en pulsklocka på träningen och reflexväst (inget krav). 

All träning sker på egen risk och vi har hjälmkrav.


Bild från SVT: Jonas Böhlmark leder Vasaloppet 2019
Bild från SVT: Jonas Böhlmark leder Vasaloppet 2019
Bild: Tränare Jonas på rullskidor
Bild: Tränare Jonas på rullskidor

Om längdskidstränaren Jonas Böhlmark - " Jonas är en otroligt duktig tränare och brinner för att hjälpa människor att utvecklas oavsett nivå. Han gör alltid sitt bästa och är mån om att varje person ska få optimal utveckling i sin egen träning. Jag ser fram emot att lära mig rullskidor till hösten och har aldrig i mitt hela liv åkt en meter!" // Isabelle Andréasson