Inspirerande träningar med nätverksträffar på Kungsholmen i Stockholm, hela vårterminen 2020

From. 17 Mars 2020 har du möjlighet att hänga med på våra härliga eftermiddagspass där fokus är på funktionell styrketräning och kondition. Efter varje pass ges möjlighet till att lära känna nya träningsvänner över en eftermiddagsfika.

Träningen passar dig som vill få bra avslutning på dagen samtidigt som du får möjligheten att hitta nya vänner och affärskontakter i Stockholm. Träningen pågår i 45 roliga svettiga minuter.

Efter träningen samlas vi vid Tidningshuset By Pontus där Jonas & Isabelle eller en gäst håller ett kortare föredrag som alltid avslutas med träningsmingel och god fika för den som önskar.

Vilka är vi?
Isabelle Andréasson är innovationschef på Capgemini och erfaren kampsportsinstruktör med svart bälte i kickboxning.

Jonas Böhlmark är elitsatsande längdskidåkare, PT och hälsoföreläsare i Stockholm och var den enda Stockholmare som låg först i Vasaloppspåret 2019 i nysnö och motvind.

  • Plats: Tidningshuset By Pontus | Gjörwellsgatan 30
  • När: onsdagar, 17 mars - 3 juni
  • Träningstid: 17:00-17:45
  • Träningsmingel + fika: 17:45-18:30
  • Pris: Fika erbjuds till självkostnadspris. Vill du träningsmingla utan fika går det alldeles helt utmärkt. Alla deltagare blir även inbjuden till en sluten facebook grupp där vi hjälper till att peppa varandra till både ökade hälso- och företagsmål samt firar varandras framgångar!

Är du intresserad av att veta mer om våra nätverksträningar i Stockholm? Kontakta oss