Kundreferenser

Jakob Gustafsson - Proffsseglare

"Som professionell seglare ställs kroppen inför många svåra utmaningar. Att vara explosiv och stark i kombination med att orka länge. På båten ska man vara smidig och rörlig samtidigt som balans med känsla för precisa manövrar skall fungera.

Med resor runt hela jordklotet för tävling och träning krävs både planering och disciplin för att den fysiska nivån ska upprätthållas.Jonas har under sista året givit träningen ett nytt fokus. Nivån har höjts på många områden för mig. Jonas har möjlighet att utveckla min träning tack vare en otrolig entusiasm i sin adept där stor kunskap och inspiration gör träningen väldigt givande. Eftersom Jonas har en så pass bred erfarenhet inom idrott finns flexibilitet och individanpassat synsätt. "

Erik Brändström / CEO Spiltan Fonder

"Att inspireras av Jonas som coach har varit och är bra för oss alla på Spiltan Fonder. Själv har jag fått hjälp med att stärka både kropp och knopp vilket bidrar till både arbete och privatliv. kan starkt rekomendera  alla som är intresserade att ta ett nytt steg mot en roligare och mer efektiv träning/hälsa/ välmående att ta kontakt  med att arbeta tilsammans med jonas"

Henrik Mases - Entreprenör

"Jag ådrog mig en illa skadad fot för 2 år sedan under en skotercross tävling och efter det hittade jag inte tillbaka till min egenmotivering med träningen. Pt of sweden hjälpte mig tillbaka till träningen och framförallt glädjen med träningen igen och det gav mycket goda resultat på väldigt kort tid.kan varmt rekommendera PT of Sweden för er som vill ha hjälp att komma igång eller ta träningen till nästa nivå."

Sara Wibe 

"Jag började träna med PT of Sweden och Jonas Böhlmark i vintras. Jag gick i en skidskolegrupp med två andra tjejer. När jag började hade jag aldrig stått på ett par skidor. Jag hade inte heller tränat på ett sätt där jag utmanade mig själv, utan mest joggat i egen takt. Under skidskolan fick jag jättemycket bra tekniktips som har hjälpt mig från noll till att faktiskt kunna åka skidor. Det har också gett mersmak inför nästa vintersäsong. På skidskolan tränade vi klassiskt, och nu är jag sugen på att lära mig skejt! Men det som har varit den största fördelen med att träna med PT of Sweden och Jonas, har för mig varit det mentala. Innan gav jag upp så fort det blev jobbigt när jag tränade. Den personliga , professionella feedback jag fått och den lilla gruppen har fått mig att komma över många mentala spärrar. Nu tränar jag på ett helt annat sätt och har insett att jag orkar mycket mer än vad jag själv tror." 

Susanne Moren
I Januari började jag på gym igen för 100:e gången känns det som. Denna gång bestämde jag mig för att prova träna med hjälp av ett träningsprogram -Vilket Jonas hjälpte mig med. Först tänkte jag att det blir väl som alla andra gånger tråkigt efter ett tag. Men när jag hade ett program att gå efter blev jag mer peppad och fick nästan lite dåligt samvete om jag inte kom iväg till gymmet. Efter att jag nu har tränat i 7 månader tycker jag det bara är roligt att komma till gymmet och resultaten börjar komma. Plus att jag blivit mer motiverad till annan träning som löpning t.ex. Träningsprogrammen man får av Jonas är varierande, utmanande och roliga.

Att vända sig till en PT och få ett program har varit en sporre för mig och därför rekommenderar jag varmt PT of Sweden.

Björn Kajs

"Tack Jonas för 8 grymma måndagar! Fick idag ett litet bevis på va du gjort för mig både tekniskt och styrkemässigt! Åkte kortvasan idag en hel timme snabbare (2h mot 3h) än förra året trots sämre startled! Nu laddar vi om för Vasaloppet! "

Josephine Seveborg

"Efter jul började jag, tillsammans med Sara och Maria, ta skidlektioner med Jonas. Vi tränade både teknik, styrka och kondition vilket var ett riktigt bra upplägg för att få en helhet. Förutom att träningen var allsidig så hade vi otroligt roligt tillsammans, och det var alltid med glädje och entusiasm som jag gick till träningarna. Eftersom jag blev inspirerad och taggad av skidträningen ville jag gärna fortsätta, och nu är vi ett nytt gäng som tränar inför Beach 2014. Vi har som tidigare fantastiskt roligt tillsammans och blir coachade på ett mycket proffsigt sätt. Jag ser fram emot att fortsätta träna med Jonas och PT of Sweden för att utvecklas och nå nya mål"