Häng med på våra härliga tisdagsträningar!

Vill du bli en målmedveten konditionsidrottare? 

- Ta chansen att hänga med på våra tisdagsträningar! 

Vi kör varenda tisdag från den 12e oktober fram till den 21:e december. Fokuset på träningen är att du ska förbättra din kondition och styrka genom att du får kontinuitet i träningen. 

Det som gör våra träningar unika är att vi som ledare har som mål att undvika "sleeping-members", dvs. vi gör allt för att du ska trivas och komma på alla våra träningar trots att de är hårdare och jobbigare än du troligen upplevt tidigare i livet. 

Ska även skrivas att alla deltagare som vi haft sprider fantastik glädje och tisdagsträningarna har blivit en höjdpunkt för mig (Jonas) och våra medlemmar tack vare att vi fått lära känna varandra under våra träningspass som varit allt utöver det vanliga!

Upplev olika inspirerande träningsplatser i Stockholm 

Under hösten kommer vi träna på olika ställen runt omkring i Stockholms innerstad vilket innebär att den ena tisdagen inte blir den andra lik. Du kommer få ett schema över platserna som vi skickar ut i våran medlemsgrupp på Facebook i god tid.

Träningen startar 19:00 på Tisdagar och innefattar uppvärmning, högintensiv intervallträning med styrkeinslag och slutar ca 20:15.  


Pris: 1595 KR  (max 25 deltagare)


För mer info., maila eller ring Jonas :)

Mobil: 0735607227 
Mail: Jonas@ptofsweden.se