Föreläsare, elitidrottare, entreprenör, PT, coach, hälsokonsult och influenser

Foto: Lars Digné
Foto: Lars Digné

Om Jonas Böhlmark

Jonas Böhlmark är en av Sveriges vassaste företagscoacher inom 360-hälsa, det vill säga hållbar hälsa i helhetsperspektiv. Genom tusentals träningstimmar i och utanför skidspåret samt mängder av studier är Jonas en unik praktisk- och påläst inspiratör. Du får vara beredd på en minnesfull medryckande stund med Jonas i föresläningsrummet som passionerat bjuder på många evidensbaserade praktiska tips med ambition att inspirera varje människa han möter till ett gladare och friskare liv.


Bild: från SVT när Jonas leder Vasaloppet 2019
Bild: från SVT när Jonas leder Vasaloppet 2019

Jonas populära föreläsning handlar  om hur företag ska öka lönsamheten genom att bidra till en gladare och hälsosammare personal. Under föreläsningen får personalen konkreta tips och praktiska övningar på hur ditt företag bygger en starkare hälsokultur på arbetsplatsen. Ett stort mervärde är att efter föreläsningen  får alla i personalen en 30 dagars hälso-challenge att utföra tillsammans med kollegor på arbetsplatsen. 

När du väljer anlita Jonas är det ett kvitto att du tar personalhälsan på alvar på ditt företag. Med enkla ord förklar jonas  hur du och dina kollegor kan utföra ett  världsklass hälsoarbete kostnadsefektift.


  

Referenser

Erik Brändström / CEO Spiltan Fonder

"Att inspireras av Jonas som coach har varit och är bra för oss alla på Spiltan Fonder. Själv har jag fått hjälp med att stärka både kropp och knopp vilket bidrar till både arbete och privatliv. kan starkt rekomendera alla som är intresserade att ta ett nytt steg mot en roligare och mer efektiv träning/hälsa/ välmående att ta kontakt med att arbeta tilsammans med jonas"