Kvällsseminarium "Så Förbereder Du Dig för Vasaloppet 202+"

Är du anmäld till Vasaloppet eller något annat långlopp och vill få tips om hur du ska träna och förbereda dig på bästa sätt? Då är den här kvällskursen perfekt för dig!

Som deltagare får du experttips och insikter från elitskidåkaren Jonas Böhlmark kring hur du klarar av loppet på bästa sätt; mentalt, taktiskt och fysiskt. Du får dessutom tips på hur du skapar ditt personliga träningsprogram anpassat efter just dina förutsättningar och mål med loppet.

Om Jonas Böhlmark på PT of Sweden

Jonas är elitskidåkare och personlig tränare och jobbar dagligen med att hjälpa privatpersoner och företag att nå sina träningsmål genom utbildningar, träningsläger och kurser. Jonas har som bäst kommit på 84:e plats på Vasaloppet. 

"Anmäl dig till någon av mina kurser eller lektioner så lovar jag att du kommer att utvecklas som skidåkare eller i någon annan konditionssport. Följ gärna min satsning inför Vasaloppet på Instagram: @jonasbohlmark " Jonas


Det här lär du dig

✓ Vad som krävs fysiskt och mentalt för att klara av Vasaloppet ✓ Hur just du behöver träna för att nå ditt personliga mål med loppet ✓ Hur du lägger upp din taktik utifrån loppets disposition

Agenda

Kursen inleds med föreläsning av Jonas och avslutas med att vi tillsammans tar fram ett skräddarsytt träningsupplägg för dig.

Vad ingår

✓ Experttips på hur du förbereder dig inför Vasaloppet ✓ Chans att skräddarsy ditt eget träningsprogram inför skidsäsongen ✓ Kaffe och fika

Praktisk information

Kursen/föreläsningen äger rum på Birger Jarlsgatan 14 i Stockholm. Mer praktisk information skickas per mail någon dag innan kursen äger rum.