Boost Yourself Camp

Häng med Jonas och Isabelle på årets roligaste träningresa till Franska Montpellier.

Vill du utmana dig själv att åka bosost Yourself camp där fokust kommer vara 100% att förbättre din hälsa på 360 grader?

Jonas och Isabelle kommer under  7-14 okober  annårdna ett hälsoläger i en liten bergsby vid franska montpellier som ligger vid kusten vid medelhavet mellan frankrike och spaninen.

fokuset på lägret kommer att vara på att stärka din mentala hälsa på ett 360 plan. Du kommer att få prova på att träna i magiska miljöer, äta god och hälsosam mat samt få praktisera  mentala övningar varje dag för att du få fram ditt bästa jag inom dig. 

Vilka aktiviter kommer du får prova på?

Under lägret kommer du utmana dig att köra roliga gruppträningar utomhus i underbarmiljö, du kommer få Yoga och andas ut ,  gå på en vinprovning, lyssna på föreläsningar om kost, träning och mentalträning. Allt för att du ska komma hem med nya possetiv energi

I paketet ingår utöver vad som nämts:

 Boende delat dubbelrum i hus i 7 nätter  (enkelrum tillkommer 1000kr)

Frukost, lunch och middag alla dagar.

Transfer till och från flygplatsen i montpellier 7  och 14 oktober. Flyg bokar du själv på Norwegian. Flygen flyger på Måndagar fram och tillbaka. se till att boka flyg i tid!

Pris 8000 kronor per person i delat dubbelrum ,1000 kronor extra för singelrum.

Läs mer om jonas och isabelle på ptofsweden.com


Boost Yourself Camp- Företag

Följ med på inspirerande hälsoläger där fokuset är på er personals 360-hälsobehov. 

Vi hjälper er personal att hitta en smart balans i träning, kost och mentalhälsa samt stöttar er i att ta nästa steg mot realisering av nya hälsomål!

Nu har du och din personal möjligheten att ta hand om din och dina kollegors hälsa. Vi erbjuder ett Boost yourself Camp för ditt företag. Under lägret kommer vi inspirera dig och din personal till att göra en hälsoförändring på hela företaget. Vi kommer lära ut de bästa tränings-, kost- och mentalträningstipsen till hela personalen där vårt mål är att personalen ska ta med sig de nya insikterna och kunskaperna till kontoret igen.

Isabelle är en av sveriges mest erfarna kickboxare med svartbälte och började som vuxentränare när hon var 14 år. Isabelle är en glädjespridare utöver det vanliga som är deaktig i läger och seminarier. Isabelle har coachat ledare under 5 år i affärslivet och jobbar idag som exekutiv rådgivare på SEB. Isabelle brinner för mentalträning och kommer att gudia dig genom lägret hur du ska ta nästa kliv i ditt liv både mentalt och fysikt. 

Jonas har stått i elitledet i Vasaloppet fyra år på raken och vet vad som behövs för att lyckas inom elitidrott. 2017 vann Jonas Snö & Tö's rullskidstour och blev även Stockholms distriktmästare i rullskidor. Jonas älskar att träna och inspirera andra till att utväxlas inom träning, kost och mentalträning. Jonas kommer att under lägret inspirera dig till att hitta din balans i livet inom kost, träning och mentalhälsa . 

För bokning och skräddarsyttupplägg för ditt företag maila: jonas@ptofsweden.se